حدیث پزشکی

 

حضرت امام صادق علیه السلام می فرمایند:

انک قد جعلت طبیب نفسک( و عرفت آیه الصحه) و یبین لک الداء و دللت علی الدواء

ای انسان تو طبیب خویشتن قرار داده ای( و نشانه سلامت به تو شناسانده شده است) و به دوای آن دردها هم راهنمایی شده ای.

لاخیر فی الحیاه الا مع الصحه.

اگر در زندگی سلامتی و تندرستی نباشد، خیر و برکتی در آن نخواهد بود

الصحه افضل النعم

سلامتی و تندرستی از برترین و بزرگترین نعمت ها است.

المعده بیت الداء و الحمیه راس کل دواء

معده خانه ی درد ها و بیماری ها  است و پرهیز کردن (پرخوری نکردن) سرآمد هر درمان است.

همایشها و سمینارها
آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 1068
بازديدکنندگان امروز: 358
کل بازديدکنندگان: 471541
بازديدکنندگان آنلاين: 6
زمان بارگزاري صفحه: 0.4212 ثانيه
خواص شکلات تلخ

خواص شكلات تلخ

براساس يك تحقيق مشخص شد مصرف شكلات تلخ براي افراد مبتلا به بيماري‌هاي كبدي همانند يك مرهم عمل مي‌كند و مي‌تواند درماني براي بيماري آنها باشد.
 
يكي از محققان دانشگاه امپريال كالج لندن گفت تحقيقي كه روي 21 بيمار كبدي انجام شد، مشخص كرد افرادي كه از شكلات تلخ استفاده كرده‌اند، بيش از بيماران ديگر موفق به كنترل و تحمل درد شده‌اند.
 
همچنين مصرف شكلات تلخ مي‌تواند از افزايش فشارخون پس از مصرف غذا كه باعث بروز ناراحتي‌هاي كبدي در افراد مستعد مي‌شود، بكاهد.
 
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، بر اساس اين تحقيق مشخص شد​ آنتي‌اكسيداني موسوم به فلاوانول در شكلات سياه و تلخ عامل اصلي در كاهش فشار خون و دردهاي مزمن كبدي است و باعث سست شدن عضلات بدن هنگام احساس دردهاي كبدي مي‌شود.
 
ارتباط مستقيم ميان مصرف اين شكلات و درمان بيماري‌هاي كبدي باعث شده تا برخي​ پزشكان اين ماده را براي بيماران خود و در كنار داروها تجويز كنند.
 
شكلات براي سلامت قلب نيز مفيد است و از لخته شدن خون ممانعت مي‌كند. كلسترول خون را تنظيم كرده و به‌دليل داشتن خواص آنتي‌اكسيداني از نوع فلانوئيدها از التهاب و نابودي سلول‌ها جلوگيري مي‌كند.
 
اين آنتي‌اكسيدان‌ها در كاهش اثرات منفي كلستـرول LDL يـــــا كلسترول بد مفيد است.
 
كاهش اثرات LDL مي‌تواند شريان‌ها را از خطر انسداد (تصلب شرايين يا لنفي جدار عروق) كه ممكن است باعث بيماري قلبي و سكته مغزي شود، محافظت كند.
 
مصرف روزانه ۳۰ گرم شكلات تلخ، فشارخون را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد و سبب افزايش حافظه مي‌شود.
 
خوردن شكلات تلخ مي‌تواند دفعات سرفه و تاثير بد آن بر سيستم قلبي ـ عروقي و اعصاب مركزي را كاهش دهد.
 
هرچه شكلات​ تيره‌تر باشد احتمال اين‌كه از نظر فلانوئيدها غني‌تر باشد، بيشتر است.

بعلاوه شكلات تيره حاوي آنتي‌اكسيدان‌هاي ديگري موسوم به كاتچين‌هاست كه به نظر مي‌رسد در پيشگيري از بيماري قلبي و تقويت سيستم ايمني بدن مفيد باشد حتي چربي موجود در شكلات هم آنقدرها بد نيست.

بيش از نيمي از چربي اشباع در شكلات، اسيد استئاريك است كه كلسترول خون را بالا نمي‌برد.